BUNIN OMA VEGAANINEN JA GLUTEENITON NO-CHICKEN-PIHVI VIHDOIN RAVINTOLOISSA!

Ilman eläintuotantoa valmistettavien tuotteiden ympäristövaikutukset ovat olleet puheenaihe jo usean vuoden ajan. Tätä on turha ihmetellä, sillä epäeettiset valmistusmenetelmät syrjäyttävät kasvisruuat tekevät kaupan hyllyyn ja kuluttajille päätyessään hyvää niin ekologiselta kuin moraaliselta katselukannalta.

Meillä Bun2Bunilla on ollut aina selvää, että haluamme tehdä tässä osamme. Koska makumme ja brändimme mukaisia vegaanisia tuotteita on ollut edelläkävijäasemamme vuoksi tarjolla vähän, visiona on alusta asti ollut lähteä markkinoille ravintolana, joka kehittää ja tarjoaa myös omia tuotteita.

Koronan aikana on todettu, että kaunis ajatus on usein kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty: vaikka ensimmäisten omien tuotteidemme kehittäminen aloitettiin seuraavana vuonna ravintolamme perustamisesta, globaali pandemia on vaikuttanut milloin koekeittiöön pääsemiseen, milloin raaka-aineiden saatavuuteen. Loppukesästä 2021 alkoi kuitenkin näyttää siltä, että asioita alkoi vihdoin tapahtua, ja mikä olisi sopinutkaan ensimmäisen oman tuotteemme lanseeraukselle paremmin kuin olla osana startaamassa lihatonta lokakuuta.

Maanantaina foodlabista ravintoloihimme saapunut No-Chicken-pihvi on monella tapaa ainutlaatuinen. Kotimaisuutensa ja vegaanisuutensa lisäksi se on nimittäin täysin soijaton ja gluteeniton. Itse tehtyä on helppo kehua, mutta näillä spekseillä olevaa toista tuotetta ei ole Suomessa tällä hetkellä saatavilla. 

Kanan makua jäljittelevä No-Chicken on testattavissa ravintoloissamme loka- ja marraskuussa kahtena erilaisena kauden burgerina. Tämän kuun bursana debytoi The Great Caesar, joka tekee kunniaa suositulle lisukesalaatillemme.

Keräämme asiakaspalautetta uutuudesta lanseerauskampanjan ajan ja viilaamme lopullisen tuotteen 2022 alkuun mennessä sen mukaiseksi. Tätä on turha väittää mainostempuksi, mielipiteesi on nyt meille todella tärkeä!