BUN2BUN VETOVOIMAINEN TYÖNANTAJA ARVOJEN JA ILMAPIIRIN ANSIOSTA

Ravintola-alan koronasulut, aukiolorajoitukset ja lomautukset ovat vaihtuneet loppukesästä nopeasti henkilöstöpulaan. Monet ravintolat joutuvat syksyllä rajoittamaan aukioloaikojaan ja toimintaansa, koska työntekijöitä ei yksinkertaisesti riitä. Meillä Bun2Bunilla ilmiö ei ole ollut kuitenkaan havaittavissa, päin vastoin: Bunille haetaan vanhaan malliin hyväksi tunnetun ilmapiirin ja merkityksellisen työn perässä.

Samaan aikaan, kun suuret perinteiset pikaruokaketjut sulkevat oviaan työntekijävajeen vuoksi, Bun2Bunilla käy tavanomainen kuhina, kun sekä uudet että vanhat ravintola-alan ammattilaiset tekevät neljässä ravintolassamme ruokaa parempi maailma horisontissa. Useiden muiden etsiessä osaavia ja innostuneita tekijöitä, Bunilla vegaaniset burgerit loihditaan täydellä jengillä.

Koronakriisin aikaan ravintoloiden, majoituspalveluiden, tapahtumien ja viihteen käyttö romahti, ja alojen työttömyys lähti kasvuun. Kesällä tilanne kääntyi muun muassa rajoitusten lievennyksien myötä kuitenkin nopeasti, sillä työpaikkoja on ollut parhaimmillaan tarjolla  45 % aiempaa enemmän. Vaikka ravintola-ala ei houkuttele enää kaikkia, Bun2Bun vetää puoleensa taitajia paitsi ruuanlaiton ilon myös oikeiksi koettujen arvojen ja hyvien tyyppien ansiosta. 

Vankkojen periaatteiden ja tulevaisuusmotivoituneen ilmapiirin ohella jokainen työntekijämme saa työsuhteessa ollessaan: käyttöönsä kaupunkipyörän, 24/7 vakuutuksen sekä messevän 50 % alennuksen legendaarisista vegaanisista burgereistamme. Ja ihan rehellisesti, missä muussa työpaikassa muka tapaa yhtä inspiroivaa ja siistiä porukkaa näin hyvän ja vastuullisen ruuan ympärillä?

Me pidämme huolen omistamme, jotta he voivat pitää huolen sinusta.