Meistä

EUROOPAN PARAS VEGAANINEN BURGERIKETJU

Miten tehdään kaupungin paras burgeri? Aloitetaan jättämällä lehmät rauhaan. Vegaaniravintola Bun2Bun on Suomen ensimmäinen 100% vegaaninen hampurilaisketju. Nyt voit nauttia hampurilaisia, jotka ovat maultaan ylivertaisia ja samalla:

  • Parempia ihmisille
  • Parempia eläimille 
  • Parempia ympäristölle ja maailmalle

Bun2Bunin burgereiden tuhtina perustana on Beyond Meatin kehittämä ensimmäinen täysin kasvipohjainen pihvi, joka näyttää, maistuu ja käyttäytyy kuin perinteinen hampurilaispihvi. Vegepihvimme on lisäksi gluteeniton, soijaton ja GMO-vapaa.

Olemme Suomen ensimmäinen vegaaninen ravintolaketju ja aiomme viedä pikaruokaravintolat uudelle levelille. Aiomme näyttää suuntaa kohti kestävämpää ruokakulttuuria.


Suomen paras vegaaniravintola

*Big Seven Travel listasi Euroopan parhaat vegaaniravintolat vuonna 2019: Europe’s 50 Best Vegan Restaurants. Bun2Bun oli listalla 22. ja siten myös Suomen paras vegaaniravintola. Ja mikä parasta, koko listan ainoa hampurilaisketju!

Keitä Olemme 

Bun2Bun-vegaaniravintolan perustajat Pasi Hassinen ja Pertti Kallioinen ovat hankkineet kannuksensa mm. Ravintola Olossa ja Chez Dominiquessa sekä perustaneet aiemmin myös legendaarisen Street Gastron.

Medialle